06-02-2016

American Day 5 juni 2016

Op zondag 5 juni organiseert het Comité Julianapark i.s.m. Stichting Gemeenschap Zuilen een American Day in het Julianapark.

Op die dag zullen de tijden van de Hillbilly en Classic Rock weer even herleven op de speelweide in het park. En uiteraard is de toegang gratis!

Wat kun je verwachten op die dag???? Om 13.00 uur zal het festival officieel geopend worden door onze wijkwethouder: Kees Diepeveen. Hierna zullen de Clover Bluegrass Boys optreden. Zij spelen bluegrass en hillbilly. Zij spelen tot 14.15 uur waarna de Djalita cheerleaders diverse shows geven. Deze cheerleaders zijn bekend van hun optredens bij de Amsterdam Admirals. Om 15.00 uur begint de band The Arrows te spelen. Zij spelen classic rock uit de jaren 70 en 80. In deze band zit een “oude” bekende: de drummer is Toni Peroni.

Voor jong en oud is er een rodeostier: laat je stoere kant zien en probeer zo lang mogelijk te blijven zitten! Voor de kinderen is er verder een schminkstand.

Krijg je trek of dorst: ook hier is rekening mee gehouden. Er is eten en drinken te koop: koffie, thee maar ook een biertje is er te krijgen. Er staat een snackcar die Amerikaanse hamburgers, hotdogs en friet verkoopt. De Djalita cheerleaders staan er ook met een kraam waar Amerikaanse snacks worden verkocht: popcorn, suikerspinnen en cupcakes.

Kom dus allemaal naar het Julianapark op zondag 5 juni!!!!

Mensen die met een Harley Davidson of Indian motor komen mogen de motor binnen het park zetten. Volg hiervoor de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Helaas…. (Amerikaanse) auto’s en motoren van een ander merk kunnen het park niet in maar parkeren gratis in de omgeving van het park.