05-01-2017

American Day 21 mei 2017

Op zondag 21 mei organiseren wij weer een American Day in het Julianapark.

De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Om 13.00 uur treed de band DSDH Dixieland op. Hierna is het de beurt aan de Djalita cheerleaders. Dansstudio Fred geeft vervolgens een workshop American Hustle.

Hierna kun je weer een beetje op adem komen terwijl de Bluegrass Boogiemen optreden. Zij spelen twee sets met tussendoor een optreden van de Djalita cheerleaders.

Voor jong en oud is er een bigwheels baan. Voor de kleinere kinderen is er een springkussen en een schminkstand. Voor de inwendige mens is ook gezorgd: koffie, thee, bier, fris, koeken, popcorn...... er is van alles te koop. Voor de warme snacks is er een snackkar aanwezig.

Bezoekers die op een Harley Davidson of Indian komen mogen hun motor in het park parkeren. Volg hiervoor de aanwijzingen van de verkeersregelaar. Kom je met de auto: helaas zullen deze buiten het park of het industrieterrein geparkeerd moeten worden. Motoren van een ander merk dan boven genoemd moeten ook buiten het park geparkeerd worden. Het park is verder verboden voor honden.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds, Heesbeen verhuur en Stichting OAMW.

Voor meer info: zie onze Facebookpagina.